Logo

 Vi arbejder nu

 på et helt nyt og

 spændende design

 med indkøbsguide

 antikvitetsbutikker 

 markedskalender

 reparatører ...

 ja meget mere

 

Du er her:

Gulv - når revner i gulvet skal lukkes

Forrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print opskriftTip en ven
Under renovering med brede fyrreplanker på gulvet, sker det ofte at nogle af brædderne tørrer ind og efterlader nogle revner, der er op til 4 mm brede. Nogle prøver med træspartelmasse, men det holder ikke.

I kan fylde sprækkerne ud med trælister.
Tag konsekvensen og fræs alle revner op mellem brædderne i gulvet og så lægge enten en fugemasse (skibsdæk-systemet) eller en tilsvarende tynd træliste ned i de fræsede revner.
For helhedens og udseendets skyld bør hele gulvet klares på den måde.
Brug en overfræser med fx et 4 mm fræsejern og fræs så revnerne op, så de bliver lige brede overalt. Fræsejernet indstilles til en dybde, så I ikke kommer ned i nærheden af fer og not, og fræseren skal føres langs en styreliste, så rillerne bliver helt præcise.
De fræsede riller kan derefter fyldes op med en fugemasse eller med tynde trælister i fyr eller måske en helt anden træsort. Det er en smagssag.
Find den maksimale bredde på revnerne i gulvet og brug den som udgangspunkt for fræsningen af helt ens revner/fuger mellem samtlige brædder.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
Annoncører
Få nyhedsmail her
Forside
Historie
Kontakt os
Annoncører
Favoritside
Tip en venTip dine venner om os Er der en madopskrift du mangler? Søg mellem 37.000 opskrifter på MadABC.dk Er du have interesseret? Så kig indefor hos haveABC.dk Drinks og Cocktails Festsange, taler, indbydelser, clipart, servietfoldning, frisurer og meget mere... Cooks