Logo

bøjlesaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 smal fjedrende bøjle udløbende i to modvendte skæreblade, fx fåresaks.

den ældste saksetype, man kender, er bøjlesaks, den har været anvendt siden oldtiden, den består af to trekantede plader, der passer ind over hinanden og samles med en bøjle. Når man klipper, må man drage omsorg for samtidig at presse pladerne mod hinanden, hvilket gør processen noget kompliceret. Bøjlesaks bruges den dag i dag til klipning af får, den kaldes også en uldsaks eller fåresaks.




 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her