Logo

Redekamme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Redekamme

 

De kamme, som man førhen brugte, var gerne dobbelte, således at forstå, at de har tænder på begge sider af en midterribbe. På den ene side er tænderne grove, på den anden er de fine. De fine tænder var til at kæmme lus og luseæg ud af håret med. Der er bevaret r. fra middelalderen, og materialet er ben eller hårdt træ. På midterstykket er der ikke sjældent en udskåret frise, ligesom kammens endestykker kan være brede og ornamenterede. Også gennembrudte dekorationer forekommer. I Frankrig brugtes r. som brudegaver, og de er da skønt forarbejdede, og deres ornamentik bærer præg af denne deres bestemmelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her