Logo

Sennepsvrikke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
det var almindeligt, at man førhen selv dyrkede og tilberedte sin sennep. Til dette sidste formål havde man en såkaldt s., den kunne være fastspændt til køkken- eller spisestuebord, men der findes også typer, som har stået frit - de har en stjært, som man kunne holde om. I vrikken er et hul, hvortil en pistil passer. Man kom så sennepsfrøene i hullet og vrikkede pistillen frem og tilbage, hvorved kornene formaledes. S. er praktisk taget altid lavet af træ.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her