Logo

Køkken - gode råd og fiduser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Her er otte steder, hvor det kan betale sig at ofre lidt tid på køkkenindretningen.
En checkliste er meget individuel og afhænger af køkkenets form og muligheder. Desuden har de fleste køkkeninventarfirmaer fagfolk, som kan hjælpe. Men her får du en stribe forhold, der nok er værd at hæfte sig ved.

1. Overskabe bør højst være 30 cm dybe, underskabe 60 cm dybe, og bordhøjden skal som regel være 90 cm.

2. Afsætningshylder bør ikke placeres højere end 190 cm over gulvet.

3. Når overskabene helt til loftet, får du ekstra plads i skabene og undgår vandrette flader, der er vanskelige at holde rene.

4. Underskabe på 60 x 60 x 60 cm giver plads til meget nyttige og rummelige sokkelskuffer.

5. I skabe er det tit en fordel at vælge trådhylder, der kan trækkes ud.

6. Er der plads, er det en god ide, at man kan komme til kogepladsen fra mere end en side. Det letter arbejdet ved kogepladerne.

7. Skabselementer på hjul kan give fordele i form af ekstra bordplads og mulighed for ommøblering.

8. Vask eller kogeplads bør ikke anbringes så tæt på en 90 grader vinklet bordplade, at hele bordpladsen optages af en person.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her