Logo

Antimon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
et sølvlignende metal, som er blevet brugt bl.a. til legeringer i forbindelse med tin. A. har den egenskab, at det fremkalder voldsom kvalme og opkastninger, hvis man indtager det. Renæssancens og den tidlige baroks grovædere benyttede sig heraf. De havde særlige ret store - undertiden endog ornamenterede antimonpiller, som de slugte under måltidet, og ret snart efter skilte de sig af med de indtagne retter og kunne gå videre i menuen. - Pillen kunne bruges utallige gange.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her