Logo

Madspand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madspand

Madspand af kobber. København 1815 (ABR).

 

En beholder af keramik, metal eller træ til at transportere mad i, Som regel er den udstyret med et låg, der kan holdes på plads af et overliggende bånd eller ved hjælp af en bøjlemekanisme. M. af kobber og messing ses ofte. De er altid med indvendig fortinning, så de ikke kan irre og derved fremkalde madforgiftning er. Føringsspande (barselspotter), er slet og ret madspande, Eksemplarer af metal er oftest udstyret med en bærebøjle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her