Logo

Ratafia glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ratafia glas

 

Ratafia er brændevin, som er tilsat sød frugtsaft. En mild parfumeret romsort går også under betegnelsen r. I 1700-tallet var det almindeligt, at man i England nød r. af meget smalle spidsglas - fløjter - som gerne har en ganske glat stilk med spiraler i, og den r. som man helst nød, var brændevin med saft af kirsebær eller fersken og krydret med mandler. Nogle r. g. kan være med en slebet bort eller andre slebne dekorationer på cuppa - de forekommer ligeledes med diamantgraveringer. Godset er for det meste ret svært, og stilken optager fra halvdelen til to tredjedele ar glasset.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her