Logo

Trebuchant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Trebuchant er en fransk betegnelse udledt af det latinske »tres« og det franske »bul« for en art passervægt, den mindstevægt, som et møntstykke måtte have for at være fuldvægtigt og dermed gangbar. Ordet trebuchet, der er afledt af ovenstående, var derimod en møntvægt, på hvilken det kunne afgøres, om et stykke var fuldvægtig eller ej.

 


..

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her