Logo

Bardernål - bardérnål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til spækning af vildtkød har man, i hvert fald siden renæssancen, brugt særlige nåle - ofte firkantede - hvormed man kunne prikke huller i kødet og stoppe spækket ind. For lettere at kunne håndtere b. er en del af dem foroven udstyret med en ringformet fingerbøjle. Materialet kan være stål, sølv eller messing. Senere går man af og til over til modeller, hvor spækstykket fastklemmes i en kæbe i nålens forlængelse. Man må så trække nålen helt igennem kødet, og ved at trykke på en pal, åbnes kæben en smule, så spækket bliver siddende tilpas langt inde i vildtet.
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os