Logo

Grøntglas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
det billige glas, som man har benyttet til flasker etc. I middelalder, renæssance og den tidlige barok, formåede man kun få steder at fremstille hvidt, dvs. klart glas, ellers blev det for det meste grønt takket være forureningen i materialerne. Man har siden for at gøre glasset ekstra mørkt til flasker tilsat det brunsten, som gør det grønbrunt eller helt brunt eller jernilte, f.eks. i form af okker, for at få det meget mørkt grønt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her