Logo

Hakkekniv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Den almindeligste form har krumt bredt blad med håndtag i begge ender. Man har brugt den til fmdeling af fødevarer lige fra mandler og til kød, som hakkedes til fars. Sine steder har man imidlertid brugt en anden type med spadeformigt blad og håndtag, den stødtes i stedet ned i fødeemnerne. Da hakkespaden let har fået partikler til at flyve omkring, benyttedes den i forbindelse med et trug, medens man til den almindelige h. kunne nøjes med et hakkebræt - evt. med kanter på de tre sider.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.