Logo

Mandelmortere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mandelmortere

Mandelmorter beregnet til nedsætning i gulv (Bangsbo).

 

I gamle bagerier, hvor man selv lavede kransekagemasse og marcipan, havde man gerne en særlig morter til at støde mandlerne i, den bestod af en stenblok, gerne som en kubus og med et ret dybt, ægformigt afrundet hul i midten. Disse ret store mortere forveksles ofte med døbefonte, selvom disse er en god del større, og med vievandskar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her