Logo

Panetière

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panetière

 

Hængeskab til brød, brugtes på landet i Frankrig fra 1700-tallet. Der er tremmer i lågerne, men ellers svarer skabet nogenlunde til vort madskab, som det bruges endnu med fluenet for.

Fransk madskab hovedsagelig brugt til opbevaring af brød, det er til at hænge på væggen, og dets sider er med tremmer - undertiden med nydelige drejede proftler. I lågen er der ligeledes tremmeværk. Såvel kopstykke som bund kan være med udsavede og skårne dekorationer. - Kendt fra 1600-tallet.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her