Logo

Punchesi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Punchesi

 

I nogle punchetyper flyder der gode sager i form af rosiner, mandler og syltede frugter rundt. For at få dem op brugte man undertiden en punchesi, den har et skålformigt laf, der er gennembrudt i bunden, såvæsken kan løbe fra. Man kender p. fra 1700-tallet, og de brugtes tillige flittigt i forrige århundrede. Af udformning er de sjældent så originale som punche skeerne, men gennem brydningerne kan være formet som blade, blomster etc. I lighed med skeerne har de et langt skaft af ibenholt, ben etc.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her