Logo

Ristepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristepande

Ristepande med låg til kaffebønner.

 

Til ristning af kaffebønner brugte man førhen undertiden en r., den består af en lille flad, bred kasse af metalplader - ofte jern. Kassen dækkes af et perforeret låg og har bagtil en stjært. Når bønnerne skulle ristes, holdtes r. hen over ilden og man rystede den frem og tilbage, så bønnerne blev jævnt brunede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her