Logo

Strøskeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Strøskeer

 

Har antagelig været kendt siden slutningen af 1600-tallet, de har gerne et
skålformigt laf, der er gennembrudt i huller undertiden udhuggede som blade etc. Man brugte dem til at strø sukker, ristede brødkrummer og andet på maden. Mange strøskeer har skaft, der går vinkelret op fra laffet. Det kan ydermere forløbe krogformigt øverst, så det let kan hænge på en finger. Man har s. i sølv, tin, fortinnet messing og kobber samt - sjældnere - i porcelæn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her