Logo

Altan og balkon - en utæt altan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det drypper fra altanen ned gennem et træliste-loft. Du har fået lagt tagpap og træfliser på altanens gulv, og har sat bræddeloft op i rnmmet under altanen.

Du mener at altan-konstruktionen ser sådan her ud i snit: Øverst tagpap, så beton med jern i, isolering, dampspærre og bræddeloft.
Spørgsmålet er derfor: Hvor kommer fugten fra? Er der mon tale om kondens? Er dampspærren ikke tæt? Mangler der udluftning? Hvad er forkert?

Vi går ud fra, at det kun drypper i forbindelse med regnvejr. Ellers kan der være tale om et kondens-/udluftningsproblem. Du må fjerne træfliserne fra altanen og gå på minutiøs jagt efter utætheden - for der er huller, hvor vandet kan trænge ind. Det mest sandsynlige er en utæthed i en tagpapsamling eller langs overgangen mellem mur og tagpap.
Selv meget små huller i altanens belægning kan give vandskader og hullerne skal lokaliseres før man går i gang med at reparere. Og hullerne tætnes effektivt med tagkit.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her