Logo

Gulv - læg fliserne diagonalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Du kan styre lægningen bedre, selv om det principielt er rigtigt at finde midten af gulvet. Problemet er blot, at de færreste rum er fuldstændig vinkelrette med snorlige vægge.
Unøjagtigheden tager du derfor bedst højde for ved at trække diagonalerne fra hjørne til hjørne. Anvend en kridtsnor til formålet - det sikrer præcisionen. Der, hvor stregerne krydser hinanden, starter du udlægningen af den første række fliser.

1. Læg et langt lige bræt ud langs den ene diagonale streg. Det svarer til at brættet skærer midterlinien af gulvet i 45 grader. Læg den første flise ved det punkt, hvor den anden diagonale streg krydser den første. Mærk fugernes placering omhyggeligt op på brættet ...

2. ... når du har lagt den første række fliser ud på gulvet. Fjern dem igen og træk flisemørtel på gulvet. Nu kan du bruge brættet som mål, når fliserne lægges. Skær fliserne langs rummets kanter til med en vådslibeskærer, der kan lejes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.