Logo

Loft - Større skader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Enkelte dele kan være så ødelagte, at en egentlig restaurering er påkrævet, et arbejde, der bør udføres af en fagmand.
Er skaderne mindre, vil en reparation kunne udføres. Stukken rengøre s så grundigt, at det er muligt at lokalisere de enkeltdele, den er samlet af, samt finde de steder, hvor den er fastskruet i loftet. Er skruehullerne gipset markerer de sig normalt som små cirkulære fordybninger. Skruerne i det beskadigede område afdækkes med et lille, smalt, skarpt slebet stemmejern, og løsnes. Undlad at skrue skruerne helt ud indtil delstykket af stukken er løst.
Efter nedtagningen undersøges muligheden af en reparation ved at dække det skadede område med gips og siden hen udskære den ønskede figur. Er dette ikke muligt, undersøges om en stukkatør skulle have den ønskede figur på lager. Hvis dette er tilfældet, skal denne blot skrues på plads og revner m.v. spartles. Kan erstatningsdelen ikke skaffes, tages det mest perfekte stykke ned, renses for farve og benyttes som model for en gipsafstøbning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her