Logo

Tagrender og nedløbsrør - Vedligeholdelse af tagrender

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tagrenden bør renses mindst en gang om året når bladene er faldet af træerne. Tilpas propper til nedløbsrørene for at forhindre at blade m.v. falder ned i regnbrønden under rengøringen. Propperne kan være af træ, omviklet med gummi, plastemballager m.v. Skrab de værste aflejringer af med en lille murerske og kast i en spand. Fej renden med en stiv kost fra afløbet og ud til siderne, indtil renden er helt ren. Løft nedløbets klokke og rens rotteristen. Kontroller at der ikke er forstoppelse (se "Rensning af brønde"). Sæt klpkken på plads og fjern propperne. Skyl renden igennem med vandslangen samtidig med at eventuelle fastsiddende klumper skrabes af med kosten eller en træpind.
Udvendig maling dg indvendig overkostning med koldtflydende asfalt forlænger zinkrendens levetid betydeligt. Specielt må rendejernenes fjedre behandles idet disse nedbrydes hurtigst. (se "Maling af tagrender").
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her