Logo

Træbeskyttelse - sådan bruger du sprøjtepistol

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Som med alt andet arbejde er forarbejdet vigtigt. Samme mængde snavs, som du gennem tiden har fjernet fra vinduerne, vil også sidde på dit træværk. Derfor skal du rense overfladen, inden du går igang med behandlingen.

Afrensning:
Først skal du afrense træværket med Trævask og en stiv børste. Hvis træværket er meget nedslidt af vejrliget og bunden ikke er bæredygtig, bør det nedslibes til friskt træ.
Skyl træværket:
Derefter bliver træværket vasket fri for rengøringsmidlet. Eksempelvis kan du bruge en højtryksrenser. Vask det godt og grundigt! Alternativt skal Trævasken vaskes af med en haveslange, en svamp eller lign.

Dæk vinduer og andre emner til med plastik. Alternativt kan du også bruge alm. malertape - men det er mere tidskrævende.
At male tæt ved vindueskanterne kan være svært med sprøjtepistolen - brug derfor en pensel til disse områder. Den sprøjtbare træbeskyttelse kan nemlig også påføres med pensel.

Tips: Vinduerne kan dækkes af med malertape som er monteret med plastik, der er lige til at rulle ned over det hele. Fås i alle byggemarkeder eller hos farvehandlen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her