Logo

Havefliser med mønstre i

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Små farvede sten fra stranden giver opkvikkende liv på fliser i terrassen. Det er billigt og nemt, og materialerne ligger foran dine fødder. Mosaikker af farvede strandsten er fx dekorative i en grå terrasse. Du kan sammensætte en søstjerne af små sten ved først at tegne en femkant inde i en cirkel.

Byg en støbekasse til flisen, der skal have samme mål som de øvrige fliser i terrassen. Vælg derefter et motiv i små sten og læg dem ud på plade i tilsvarende størrelse.
Bland nu cement og grus i forholdet 1:3 og omrør med vand til en jordagtig konsistens. Du skal kun røre en blanding til det halve af flisens tykkelse.
Hæld blandingen i støbekassen og pres det lidt sammen. En ny portion cement og grus blandes i forholdet 1:3, men uden vand. Blandingen hældes i støbekassen, og stenene sættes ned, en efter en, som du har lagt dem på pladen. Har du en tegning af motivet, kan den først overføres på blandingen, inden du lægger stenene ned. Rids forsigtigt motivet ned i den løse cement med en kniv.
Børst det løse cement væk og hæld vand over blandingen. Vandet hældes forsigtigt gennem et stykke væv, så overfladen ikke bliver ødelagt. Efter to døgn kan forskallingen tages af. Flisen skal dog hærde i mindst en uge, inden den kan lægges ned i terrassen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her