Logo

Selvvanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvordan skal det gå potteplanterne i ferien? Det er altid det store spørgsmål. Hvis man ikke kan formå nogen til - eller finder det rimeligt at pådutte nogen at vande dem i feriens løb, må man finde udvej for, at blomsterne kan klare sig selv. Her er nogle forslag:

En flaske til de meget tørstige
De meget tørstige potteplanter kan hver få en hel flaske med vand. Sæt flasken på hovedet med halsen ned i jorden. Så suger jorden vand, efterhånden som den får brug for det. Flasken kan bindes fast til en blomsterpind.

Svamp i bunden
Fyld et stort fad med vand, læg en skumgummisvamp i fadet og stil urtepotten på svampen. Der skal naturligvis være hul i bunden af urtepotten. Potteplanten vil holde sig fugtig en uges tid.

I plastic til halsen
Gennemvand planten, kom urtepotten i en plasticpose, bind til rundt om plantens stængel lige over urtepottens kant og sørg for, at alle blomstens blade er oven for posen; så kan planten holde sig fugtig i to-tre uger.

Undgå overvanding
Oasis-masse, som fås i alle blomsterforretninger, er meget stærkt vandsugende. Hvis der lægges en passende skive oasis i urtepottens bund, undgås overvanding, idet oasis'en holder på det overskydende vand.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her