Logo

Terrassens fiberdug skal ligge her

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fiberdug (fx Fibertex ) kan lægges på to måder:
Enten direkte på jorden, så regnorme, muldvarpe og lignende ikke kan komme op i gruslaget, hvilket kan svække terrassens bæreevne.
Eller lige under stenene. Sidst nævnte er den bedste løsning for dig, når du primært vil undgå ukrudt. Helt slipper du nu ikke. Der vil altid dukke ukrudt op i fugerne, men da rodnettet ikke går så dybt, er det nemt at fjerne.

I øvrigt er almindelige mursten ikke noget godt valg af belægning, medmindre du vil lave skøjtebane. Overfladen er nemlig helt glat, hvilket er en fordel, når vandet skal glide ned ad husmuren. Men i regnvejr er det en dårlig egenskab, når stenene bruges som belægning.
Vil du bruge tegl - lige som i »gamle dage« - skal du bruge havetegl, der er en speciel type hårdtbrændte (eller klinkbrændte) mursten, som fås kvadratiske og rektangulære.
Når man bruger tegl til terrassen, er det vigtigt med en solid kant - evt. af lodrette tegl. Ellers vil kantstenene hurtigt vippe. På terrassen lægges fiberdugen lige under stenene, så ukrudtet ikke kan få fat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her