Logo

brug lakforsegler til din bruseniche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ganske almindelig lakforsegier til biler kan få fliser, armaturer og spejlvægge i badeværelset til at skinne. Samtidig letter det den daglige rengøring.
Fliserne i både brusenichen og omkring badekarret bliver skinnende blanke, og det snavsede vand preller af på de »forseglede« vægge.
Det samme gælder glasflader og håndvaske. Men også de steder, hvor kalkaflejringer giver problemer og trækker grimme striber ned ad fliserne - eller på armaturerne - klares problemet i en håndevending med lidt knofedt og en gang lakforsegler.
I mange tilfælde kan du også bruge lakforsegier på marmor. Men her vil vi anbefale dig, at du forsøger dig frem - evt. på en løs flise - for at sikre dig, at den pågældende marmor ikke ødelægges.
De eneste steder, du for alt i verden skal undgå at »forsegle« er gulvet - fx i brusenichen og badekarret. Det kan være direkte livsfarligt, fordi overfladen bliver meget glat og omdanner gulv og kar til glidebaner.
Inden du smører lakforsegleren på væggene i brusenichen, skal de selvfølgelig renses omhyggeligt - og de skal være helt tørre. Igen skal du passe på ikke at komme cremen på gulvet eller i bunden af badekarret.
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!