Logo

Overløbsbægre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
det er aldrig morsomt at få så meget skænket i et bæger, at man spilder, når man drikker. I renæssancen og barokken klarede man undertiden dette problem ved i bægret at indbygge et overløb, hvilket vil sige, at man lod et rør gå op langs dets inderside eller i midten og slutte af et passende stykke under mundranden. Kom væskestanden nu for højt op, forsvandt det overskydende simpelt hen ned gennem røret til et hulrum i bunden, hvorfra det siden kunne hældes ud.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her