Logo

Ombøjet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
det er ikke helt sjældent, at man på metal varer - det kan være visse husholdningskar, platter og fade af tyndt gods, har ombøjet kanten for at give den mere styrke. På særlig spinkle sager såsom lyst skjolde og visse dåbsfade, hvor blikket har været for tyndt til rigtig at kunne bære sig, har man undertiden indesluttet jernstivere i ombøjningerne. Glas - hovedsagelig fra før 1800, kan have ombøjet fod, og gamle skåle og mælkefade af glas kan være med ombøjet rand.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her