Logo

Skummeske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til skumning af fløde har man brugt særlige skeer, de har bredt laf, oftest af cirkulær form, og kun på midten buer det en smule nedad, så der fremkommer en hulning. Med denne ske kunne man »skrælle«selvet ret tyndt flødelag af mælken, når den havde stået til sætning. Materialet er gerne træ eller horn, men metalskeer forekommer ligeledes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her