Logo

Gros bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
en stærk, dyb underglasur blå farve, som brugtes for første gang i 1749 af Vincennes. Den varierer på samme stykke lidt i intensitet, hvilket får den til at virke meget levende. Ydermere var det uhyre vanskeligt at fremstille g.b., men alligevel forsøgte man på nogle engelske manufakturer, bl.a. Chelsea, at eftergøre den, uden at man dog nåede op på siden af forbilledet. I England kaldes g.b. for mazarine blue.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her