Logo

Udvælgelse af malerier til restaurering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Nu har du fået et vist kendskab til, hvordan man renser og restaurerer oliemalerier, men måske ville det alligevel være en god ide på dette sted at gentage nogle af de betragtninger, der er fremkommet i den forudgående tekst, inden vi går videre.
Det kan skal endnu engang understreges, at de arbejdsmetoder, der findes beskrevet i dette site, må betragtes som generelle, det vil sige som grundregler, og den engagerede restaurator vil give sig til at eksperimentere med dem, kombinere og blande opløsningsmidler efter behov og forsigtigt - meget forsigtigt - afprøve nye. Med andre ord, bygge videre på den grundviden og de anvisninger, dette site rummer.

Husk på, at det er ERFARINGEN, DER TÆLLER.
Tag ved lære af hvert enkelt maleri, du arbejder på, og gør det klart fra begyndelsen af, at ikke to malerier er helt ens. Enhver kunstner har sin egen teknik, personlige kneb og genveje, og derfor vil slutresultatet efter al sandsynlighed reagere på forskellige måder over for dine egne, specielle teknikker og materialer.
Efter at du har renset det gamle billede, du har fundet på loftet (og som du har sikret dig ikke er værdifuldt) er du forhåbentlig så tilfreds med resultatet, at du ønsker at øve dig på flere billeder. Formålet med dette kapitel er at give nogle generelle retningslinier for, hvordan du skal vælge de malerier, som er rimeligt lette at arbejde med, og hvor problemerne, du møder, ikke vil være uoverkommelige. Malerier, der er lette at rense, er imidlertid ikke så lette at købe, og når det drejer sig om kvalitetsbilleder, der som oftest er de letteste at restaurere, er sælgeren som regel helt bevidst om dette, og prisen sættes derefter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her