Logo

Angreb af skadedyr, råd og svamp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Træorm er en form for insekt, der kan angribe alle former for strukturelt træværk i huse, herunder tagspær, gulvbjælker og gulvbrædder. Imidlertid er det let at opdage borehullerne, og angrebene er nemme at behandle, hvis de opdages på et tidligt tidspunkt. Det er muligt at købe væsker, der dels forebygger træorme angreb, dels dræber et eventuelt igangværende angreb.
Træ kan også angribes af råd og hussvamp. Råd optræder kun i forbindelse med fugtigt træog kan optræde i vinduesrammer og udendørs træværk. Problemet løses ved at behandle årsagen til det fugtige træ, hvorefter det angrebne træ erstattes af nyt.
Hussvamp er et mere alvorligt problem. Når først hussvampen har fat, kan den sprede sig fra vådt træ til tørt træ. Den kan forårsage voldsom strukturel skade og bør kun behandles af specialister. Tegn på hussvamp omfatter revner på tværs af træværkets årer, en støvet lugt og vat- og champignonlignende vækster på træværket. Hussvamp findes ofte på steder med dårlig luftcirkulation, såsom i kældre eller under gulvbrædder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?Effektiv reklame - klik her