Logo

Kondensvand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Selvom det er et ganske andet problem, bliver kondensvand undertiden fejlagtigt diagnosticeret som strukturmæssig begrundet fugt. Kondensvand opstår, når varm, fugtig luft møder en kold overflade, såsom en ydermur eller en vinduesrude, og nedkøles. Kold luft indeholder mindre vanddamp end varm luft, og differencen aflejres på den kolde overflade som små vanddråber - dette fænomen kan opleves i form af duggede ruder på kolde morgener. Symptomerne på kondensvand er tilfældigt placerede fugtskjolder på yæggene, der forværres i koldt vejr, og skimmelsvamp. Følgende metode kan anvendes til at skelne mellem indtrængende fugt Dg kondensvand: Tør det fugtige område med en hårtørrer og anbring derefter et stykke glas oven på området, påsat med kit, der dækker langs kanten af glasset. Efter nogle få dage burde der danne sig fugt på glasset. Hvis denne fugt befinder sig på den side, der vender ud imod rummet, er problemet kondensvand; sidder fugten på mursiden, er problemet indtrængende fugt.
Behandlingen af kondensvandproblemer afhænger af årsagen. Der kan være tale om at man skal opvarme et koldt rum, tilføje udluftning til badeværelse eller køkken eller om at isolere et loftsrum eller kolde vandrør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her