Logo

Malerarbejde - Maling med pensel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arealet opdeles i mindre felter der færdiggøres hver for sig. Feltets størrelse afhænger af penslen s størrelse: 5 gange bredere og højere end pensiens bredde. Ved kanten holdes penslen parallelt og føres først opad, herefter nedad, og afsluttes med et let strøg opad. Begynd i øverste højre' hjørne og mal med lodrette penselstrøg. Penslen dyppes i .malingen efter behov. Til sidst stryges vandret uden at penslen dyppes yderligere.
Feltet afsluttes med lange, lette, lodrette penselstrøg fra den underste kant af feltet og opefter. Ved maling af lofter startes vinkelret på vinduet og afsluttes med de lette, lange strøg mod vinduet.

Slidte ringpensler
Benyttes en ringpensel, drejes denne langsomt rundt under arbejdet så hårene slides lige meget. Herved undgås at penslen bliver skæv. Når hårene er slidt et stykke ned, løsnes en del af beviklingen, og i bunden af penslen fjernes en lille korkskive af samme tykkelse som beviklingens lag. Penslen bliver som ny - hvis ellers den har været korrekt renset efter brug.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her