Logo

Mur - fuge på fugeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fugeskum er et udmærket byggemateriale, men der er et par ting, man skal huske.
Der må ikke fuges direkte på fugeskum.
Årsagen er, at fugemassen vil hæfte på skummet, så der sker en såkaldt trepunkt-vedhæftning. Det medfører, at fugemassen ikke kan bevæge sig frit.
Derfor skal fugeskum kradses ud i tilpas dybde for at sikre plads til såvel et bagstop som fugemasse. Desuden bør du rense siderne omhyggeligt før fugningen. Ellers risikerer massen at slå fra - rester af fugeskum nedbrydes nemlig med tiden og får derved fugemassen til at slippe sit greb.
Desuden skal du være , lidt varsom med at understryge med fugeskum. Det kan løfte stenene. Husk også, at arbejdshandsker er nødvendige til arbejdet.
Fugeskum hærder hurtigt, når det kommer på huden. Og huden kan optage skummets såkaldte isocyanater, der kan medføre eksem.
Uhærdet skum fjernes med acetone, som ikke bør bruges på hænderne. Er der tale om hærdet skum, kan den løsnes lidt ved at smøre hænderne i fed creme og lade den sidde et stykke tid.
Har man brugt fugeskum omkring sine vinduer eller døre, bør fugen kradses ud, og siderne renses, så der bliver plads til et bagstop, før fugemassen fyldes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her