Logo

Tagrender og nedløbsrør - Maling af tagrender

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Zinktagrenden holder længere hvis den males udvendig og asfalteres indvendig. Rens renden omhyggeligt og lad den tørre. Rendejernene børstes rene for rust med en stålbørste og males (se "Maling af jern"). Herefter affedtes rendens overflade såvel ud- som indvendig med sprit eller cellulosefortynder.
Alt hvad der er synligt udefra males to gange med acrylplastmaling eller en zinkcromat-alkydoliemaling, og som dækmaling en maling på alkydbasis. Indvendig stryges tagrenden med en koldtflydende asfalt, der smøres ud med en pensel. Ved vedligeholdelse siden hen, skrabes løstsiddende asfalt af med en træpind, metal spartelen kan ødelægge renden.
De renskrabede partier slibes let med fint sandpapir og slibestøvet -tørres af. Herefter renses området med cellulosefortynder fra midten og ud mod den fastsiddende asfalt, idet denne opløses af fortynderen. Når området er affedtet og fortynderen fordampet, smøres der med koldtflydende asfalt. Der smøres mindst 5 cm ud over det afskrabede område.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her