Logo

Vægge - borter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Man kan sætte en bort op i loftshøjde eller langs med et vandret element i rummet, såsom en panelliste eller billedliste (sørg for at den vender rigtigt). Borter kan sættes op på malede vægge eller anvendes på et matchende tapet. De kan fås i en lang række bredder i ruller i standard længder på 5 eller 10 meter.
Man kan sætte borter op med almindeligt tapetklister, hvis de sættes op på en malet væg eller et almindeligt tapet. Almindeligt tapetklister vil dog ikke binde på vinyltapet eller vaskbart tapet. Hvis man ønsker at sætte en bort op på en af disse overflader, skal man anvende et passende færdigblandet klæbemiddel eller vælge et selvklæbende produkt. Man kan skabe et mønstret bånd rundt langs rummet ved hjælp af tapetborter

1. Medmindre man tilpasser borten til et fast element i rummet, såsom loftskanten eller en billedliste, anvendes et torpedovaterpas oven på en retskede af metal - eller et almindeligt vaterpas - til at tegne en helt vandret vejledende streg rundt langs rummet med en blyant.

2. Skær et stykke af borten, og beregn 100 mm i overskud. Smør tapetklister på den og fold den sammen som en harmonika og bær den hen til væggen. Anbring den således, at 50 mm af borten vender omkring hjørnet, og glat den på plads. Tør eventuelt overskydende tapetklister væk.

3. Forbered stykket til den næste væg som før, og sæt det op således, at det overlapper enden af det foregående stykke. Vær omhyggelig med at få mønsteret til at passe sammen hen over enderne og brug tapetbørsten til at glatte stykket på plads.

4. Brug en hobbykniv og en retskede af metal til at skære gennem begge baner i en afstand på cirka 25 mm fra hjørnet. Løsn banerne og fjern det overskydende materiale, og glat derefter enderne tilbage på plads, sådan at der dannes en pæn stødsamling.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?


Effektiv reklame - klik her