Logo

Vægge - indramning med borter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De smallere former for tapetborter egner sig glimrende til at indramme døre og vinduer og til at skabe dekorative paneler på vægge eller lofter, hvor der så kan ophænges spejle eller billeder. Det er en god ide at eksperimentere med placeringen af alle former for borter inden de sættes endeligt på plads. Dette kan gøres ved at anbringe korte stykker af borten på væggen med afdækningstape eller et andet flytbart klæbemateriale.
Dekorative borter kan live op på ellers helt almindelige vægge - de egner sig perfekt til børneværelser.

1. Hvis man anvender en bort til at indramme et element i rummet, tegnes der først blyantsstreger som vejledning ved hjælp af en retskede af metal. Hvis der skal skabes et dekorativt panel et stykke væk fra et element i rummet, anvendes et vaterpas til at tegne vejledende streger.

2. Sæt den første bane op og lad dens ender overlappe den tilstødende vejledende linie med omkring 25 mm. Brug tapetbørsten til at glatte borten ud og tør eventuelt overskydende tapetklister væk. Sæt den anden bane op på tværs af den første.

3. Man laver et pænt skåret hjørne ved at skære gennem begge baner ved hjælp af en skarp kniv og en retskede af metal. (Man kan brl,lge retskeden til at få hjørnet til at passe med hjørnet f.eks. i en dørkarm el. lig n). Evt. overskydende tapetklister tørres af med en fugtig klud.

4. De overskydende stumper fjernes og smides væk. Hjørnesamlingen rulles flad med en tapetsømrulle. Ved selvklæbende produkter fjernes en passende mængde af bagbeklædningen, og banerne sættes op, som angivet ved brug af tapetklister.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her