Logo

Splejsning og takling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Splejsning og takling

 

En splejs bruges til at forene to længder lige tykt reb, til at lave et øje for enden af et reb eller til at låse enden af et reb. Splejsninger er stærke, og når de en gang er lagt, er de permanente. En takling holder sammen på en rebende, så kordelerne ikke går op. Taklingstørner skal løbende strammes til, så de ikke kan gå op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her