Logo

Erotiske medaljer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Såkaldt Götz medalje opkaldt efter medaljer Karl Götz (1875-1952) der fremstillede en række støbte medaljer med satiriske fremstillinger  Erotiske medaljer

 

Såkaldt Götz medalje opkaldt efter medaljer Karl Götz (1875-1952) der fremstillede en række støbte medaljer med satiriske fremstillinger, og her en »erotisk« medalje der sætter de franske afrikanske soldaters opførsel over før tyske kvinder i et lidet flatterende lys.


Erotiske medaljer kalder man skueprægninger, hvis fremstillinger viser symboler, allegorier eller realistiske scener fra kærlighedslivet. Mange erotiske medaljer har ofte stærk satirisk karakter, og fremstillingen kan i visse tilfælde grænse til pornografi.


Nogle har givet haft de antikke spintriæ som forbillede, medens andre gemmer det erotiske i et fixerbillede. Mange af disse stykker har ganske ringe oplag. Også de mange erotiske medaljer, der ser dagens lys i vore dage, vidner om interesse for genren.

 


..

 

Facebook
Opret din egen Samling Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.