Logo

Indtrængende fugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tegn på indtrængende fugt kan være våde skjolder på vægge og lofter eller tæt ved vinduer, men sådanne skjolder kan forefindes et stykke fra det sted, hvor fugten trænger ind. Hulmure i huse består af to mure formur og bagmur - bestående af mursten eller letbeton med et luftrum på 50 mm mellem dem. Det burde ikke være muligt for eventuel fugt at krydse over dette hulrum, men hvis der under opførelsen af huset blev spildt mørtel på de murankre, der holder for- og bagmur sammen, er der dermed skabt en bro, hvor fugten kan krydse hulrummet. Ældre huse med massive vægge er afhængige af murværkets tykkelse med hensyn til at holde fugten ude, men af forskellige årsager kan murene ikke altid opfylde denne funktion. Tegnene på indtrængende fugt er ofte værre efter et regnvejr.
Det er muligt at behandle indtrængende fugt ved at afhjælpe den strukturelle fejl, f.eks. ved at erstatte manglende tagtegl, eller udskifte en utæt tagrende, og derefter påføre et vandafvisende silikonemateriale. Eller man kan male ydermuren med udendørsmaling af en god kvalitet, f.eks. en silicatmaling.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her