Logo

Kloak og afløb - Vedligeholdelse af kloakken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hængslede brønddæksler skal smøres, så de til stadighed kan bevæges, og alle jerndele skal rustbeskyttes. Dette kan ske med et tyndt lag koldtflydende asfalt eller som alt andet udendørs jern. (Se "Maling af jern" ).
Inspektionsbrøndens trin, specielt hvor de er faststøbt, skal også behandles. Samtidig kontrolleres det at der ikke er revner i og imellem brøndringene og i bunden af inspektionsbrønden. Eventuelle utætheder repareres som "Reparation af revner i beton og terrazzo". Der benyttes en cementmørtel, blandet af cement og skarpt sand i forholdet 1: 3.
Køkkenbrøndens dæksel fjernes og med en rensepind kontrolleres at der ikke er bundfældet fedt og slam. Brønden renses om nødvendigt. Regnbrøndene efterses, løft den nederste bevægelige del, klokken, af nedløbsrøret. Fjern blade og lign. fra rotteristen inden brønden kontrolleres for bundfældet slam. Oprens om nødvendigt. Husk rotteristen inden klokken presses på plads et par centimeter ned i regnbrønden, så tagvandet ikke løber udenfor med vandskader til følge.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her