Logo

Vægge og skillevægge - Aftagning af tapet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gammelt tapet kan kun afdampes med en tapetafdamper, der kan lejes hos en tapetforhandler. Damperen startes og det flade mundstykke holdes ind på et tapetbanehjørne foroven. Efter et kort stykke tid er banen gennemblødt og limen opløst, hvorefter den løse bane kan trækkes fri. Fortsæt på denne måde indtil hele banen er til at fjerne, hvorefter der begyndes på en ny bane. Tapeter overmalet med plasticmaling tager længere tid at fjerne idet dampen har svært ved at trænge igennem.
Er det mindre arealer der skal fjernes, gennemblødes området med varmt vand, tilsat opvaskemiddel, de påføres ad flere gange med en. bred anstryger. Herefter blødes igen og skrabes af med spartelen.
Væggen vaskes og skrubbes så ujævnheder fjernes. Revner og andre skader spartles og slibes om nødvendigt. Til sidst kontrolleres at væggen ikke er så porøs at den suger vand, da den i så fald vil suge limen af tapetet inden det sidder fast. Hvis væggen suger, smøres den med en tynd celluloselim.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her